Wandbeplating binnen

Wanneer u zoekt op wandbeplating binnen bent u bij Kienhuis Handelsonderneming aan het juiste adres. Zo beschikken wij over een ruim assortiment wandbeplating binnen. Bijvoorbeeld kunt u bij Kienhuis kiezen uit verschillende kleuren of maten wandbeplating. Daarnaast kunt u ook bij ons diverse bevestiging materialen verkrijgen uit ons assortiment. Verder leveren wij als groothandel aan aannemers. Daarnaast leveren wij ook aan bouwbedrijven en particulieren. U kunt kiezen uit een ruim assortiment voor scherpe prijzen.

U zoekt wandbeplating binnen? Wij hebben wandplaten in verschillende soorten. Bekijk de webshop of bel ons even. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken. Kortom, als het om bouwmaterialen gaat dan biedt Kienhuis passende oplossingen. Wij zijn gevestigd in Losser gelegen in het fraaie Twente.

Wandbeplating binnen

Wandbeplating binnen

Over Kienhuis

Kienhuis is in 1985 opgericht. Persoonlijke service, snel leveren, maatwerk en een groot assortiment maakt het bedrijf uniek. Het gaat vooral om bouwmaterialen. Zo levert Kienhuis uit voorraad diverse afmetingen golfplaten, maar ook damwandplaten. Daarnaast leveren we ook sandwichpanelen, dakbeplating, en dakleer aan.

Daarnaast is Kienhuis sterk op het gebied van hout en staal. Zo treft u houten balken en planken aan. Ook treft u vonder planken aan. Deze zijn zowel nieuw als gebruikt. Als het gaat om staal, kan Kienhuis met de eigen staallint zaagmachine balken op maat zagen.

Zoals gezegd treft u bij Kienhuis alle soorten materialen op voorraad aan. Wij bieden een persoonlijke service en zijn goed bereikbaar. Daarnaast kunnen we ook uw bestelling op locatie laten bezorgen. Al met al staan wij altijd voor u klaar!

Wandbeplating binnen? Wij bieden een breed assortiment

Kienhuis levert bouwmaterialen zoals dak en wandbekleding. Ook polyester dakgoten, hout en staal wordt geleverd. Wij doen dat voor verschillende toepassingen. Daarnaast werken wij met een grote voorraad. Daarom leveren wij snel en bieden wij keuze uit verschillende maten en kleuren. U krijgt bij ons een scherpe prijs evenals een goede kwaliteit van de bouwmaterialen.

Wandbeplating binnen

Ook op Marktplaats.nl staan onze laatste producten. Wilt u direct bekijken en bestellen?
Klik dan op ‘Bekijk producten’.