Sandwichpanelen buitenwand

Welkom bij Kienhuis handelsonderneming. U heeft gezocht op sandwichpanelen buitenwand. Daarvoor bent u bij Handelsonderneming Kienhuis aan het juiste adres. Wij leveren uw benodigdheden in diverse kleuren en maten. Zo hebben we sandwichpanelen buitenwand in kleuren zoals antraciet en en RAL 9002. De sandwichpanelen zijn bovendien voorzien van pir isolatie. Wij leveren onze sandwich wandpanelen aan aannemers, bouwbedrijven maar ook particulieren. Onze sandwichpanelen zijn daarbij zeer geschikt voor buitenwanden en schuifdeuren.

Bent u op zoek naar sandwichpanelen buitenwand? Bekijk de webshop of bel ons even. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om langs te komen. Kortom, als het om bouwmaterialen gaat dan biedt Kienhuis passende oplossingen. Wij zijn gevestigd in Losser gelegen in het fraaie Twente.

sandwichpanelen buitenwand

sandwichpanelen buitenwand

Over Kienhuis

Kienhuis is in 1985 opgericht. Persoonlijke service, snel leveren, maatwerk en een groot assortiment maakt het bedrijf uniek. Het gaat vooral om bouwmaterialen. Zo levert Kienhuis uit voorraad diverse afmetingen golfplaten, maar ook damwandplaten en sandwichpanelen buitenwand. Daarnaast leveren we ook sandwichpanelen, dakbeplating, en dakleer aan.

Daarnaast is Kienhuis sterk op het gebied van hout en staal. Zo treft u houten balken en planken aan. Ook treft u vonder planken aan. Deze zijn zowel nieuw als gebruikt. Als het gaat om staal, kan Kienhuis met de eigen staallint zaagmachine balken op maat zagen.

Zoals gezegd treft u bij Kienhuis alle soorten materialen op voorraad aan. Wij bieden een persoonlijke service en zijn goed bereikbaar. Daarnaast kunnen we ook uw bestelling op locatie laten bezorgen. Al met al staan wij altijd voor u klaar!

Sandwichpanelen buitenwand? Wij bieden een breed assortiment

Kienhuis levert bouwmaterialen zoals dak en wandbekleding. Ook polyester dakgoten, hout en staal wordt geleverd. Wij doen dat voor verschillende toepassingen. Daarnaast werken wij met een grote voorraad. Daarom leveren wij snel en bieden wij keuze uit verschillende maten en kleuren. U krijgt bij ons een scherpe prijs evenals een goede kwaliteit van de bouwmaterialen. Dit geldt dus ook voor sandwichpanelen wand.

sandwichpanelen buitenwand

Ook op Marktplaats.nl staan onze laatste producten. Wilt u direct bekijken en bestellen?
Klik dan op ‘Bekijk producten’.