Douglas hout kwaliteit

Welkom bij Kienhuis handelsonderneming. U heeft gezocht op Douglas hout kwaliteit. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kienhuis is leverancier van vele hout soorten. Denk hierbij aan vuren, douglas, tuinhout en nieuw of gebruikt hout. Wij leveren als groothandel aan aannemers, bouwbedrijven maar ook particulieren. U kunt kiezen uit een ruim assortiment voor scherpe prijzen. Behandeld hout of onbehandeld hout; bij Kienhuis bent u aan het juiste adres!

U zoekt Douglas hout kwaliteit? Wij bieden u verschillende soorten en maten. Bekijk de webshop of bel ons even. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken. Kortom, Kienhuis biedt u passende oplossingen. Wij zijn gevestigd in Losser gelegen in het fraaie Twente.

Douglas hout kwaliteit

Douglas hout kwaliteit

Over Kienhuis

Kienhuis is in 1985 opgericht. Persoonlijke service, snel leveren, maatwerk en een groot assortiment maakt het bedrijf uniek. Het gaat vooral om bouwmaterialen. Zo levert Kienhuis uit voorraad diverse afmetingen golfplaten, maar ook damwandplaten. Daarnaast leveren we ook sandwichpanelen, dakbeplating, en dakleer aan.

Daarnaast is Kienhuis sterk op het gebied van hout en staal. Zo treft u houten balken en planken aan. Ook treft u vonder planken aan. Deze zijn zowel nieuw als gebruikt. Als het gaat om staal, kan Kienhuis met de eigen staallint zaagmachine balken op maat zagen.

Zoals gezegd treft u bij Kienhuis alle soorten materialen op voorraad aan. Wij bieden een persoonlijke service en zijn goed bereikbaar. Daarnaast kunnen we ook uw bestelling op locatie laten bezorgen. Al met al staan wij altijd voor u klaar!

Douglas hout kwaliteit? Wij bieden een breed assortiment

Kienhuis levert bouwmaterialen zoals dak- en wandbekleding. Ook polyester dakgoten, hout en staal wordt geleverd. Wij doen dat voor verschillende toepassingen. Daarnaast werken wij met een grote voorraad. Daarom leveren wij snel en bieden wij keuze uit verschillende maten en kleuren. U krijgt bij ons een scherpe prijs evenals een goede kwaliteit van de bouwmaterialen.

Douglas hout kwaliteit

Ook op Marktplaats.nl staan onze laatste producten. Wilt u direct bekijken en bestellen?
Klik dan op ‘Bekijk producten’.