Damwandplaten te koop

Wanneer u zoekt op damwandplaten te koop komt u uit bij handelsonderneming Kienhuis. Zo beschikken wij over een ruime voorraad damwandplaten. Bij handelsonderneming Kienhuis beschikken wij over verschillende formaten en uitvoeringen damwandplaten. In onze webshop kunt u onze voorraad bekijken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via de telefoon. Wanneer u zoekt naar bevestigingsmaterialen voor uw damwandplaten kunnen wij u dit ook leveren.  Als groothandel leveren wij aan aannemers, bouwbedrijven maar ook particulieren. U kunt kiezen uit een ruim assortiment voor scherpe prijzen.

Damwandplaten te koop

Damwandplaten te koop

Over Kienhuis

Kienhuis is in 1985 opgericht. Persoonlijke service, snel leveren, maatwerk en een groot assortiment maakt het bedrijf uniek. Het gaat vooral om bouwmaterialen. Zo levert Kienhuis uit voorraad diverse afmetingen golfplaten, maar ook damwandplaten. Daarnaast leveren we ook sandwichpanelen, dakbeplating, en dakleer aan.

Daarnaast is Kienhuis sterk op het gebied van hout en staal. Zo treft u houten balken en planken aan. Ook treft u vonder planken aan. Deze zijn zowel nieuw als gebruikt. Als het gaat om staal, kan Kienhuis met de eigen staallint zaagmachine balken op maat zagen.

Zoals gezegd treft u bij Kienhuis alle soorten materialen op voorraad aan. Wij bieden een persoonlijke service en zijn goed bereikbaar. Daarnaast kunnen we ook uw bestelling op locatie laten bezorgen. Al met al staan wij altijd voor u klaar!

Damwandplaten te koop? Wij bieden een breed assortiment

Kienhuis levert bouwmaterialen zoals dak en wandbekleding. Ook polyester dakgoten, hout en staal wordt geleverd. Wij doen dat voor verschillende toepassingen. Daarnaast werken wij met een grote voorraad. Daarom leveren wij snel en bieden wij keuze uit verschillende maten en kleuren. U krijgt bij ons een scherpe prijs evenals een goede kwaliteit van de bouwmaterialen.

Damwandplaten te koop

Ook op Marktplaats.nl staan onze laatste producten. Wilt u direct bekijken en bestellen?
Klik dan op ‘Bekijk producten’.