Damwandplaten nieuw

Welkom bij Kienhuis handelsonderneming. Zoekt u nieuwe damwandplaten? Dan bent u bij ons aan het goede adres aangekomen. Zo levert Kienhuis handelsonderneming in verschillende maten en kleuren de beplating. Wij leveren als groothandel aan aannemers, bouwbedrijven maar ook particulieren. U kunt kiezen uit eerste en tweede keus damwandplaten. Of u nu een nieuwe schuur wilt zetten of u wilt de huidige schuur renoveren.

Wij bieden u verschillende soorten en maten. Bekijk de webshop of bel ons even. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken. Kortom, als het om dakbeplating gaat dan biedt Kienhuis handelsonderneming passende oplossingen. Wij zijn gevestigd in Losser gelegen in het fraaie Twente.

Damwandplaten nieuw

Damwandplaten nieuw

Over Kienhuis

Kienhuis is in 1985 opgericht. Persoonlijke service, snel leveren, maatwerk en een groot assortiment maakt het bedrijf uniek. Kienhuis is specialist als wat betreft bouwmaterialen. Zo biedt Kienhuis 1e en 2e keuze bouwmaterialen aan in een groot aantal maten, vormen en kleuren.

Voor elke toepassing wordt een geschikte oplossing gezocht. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan altijd voor u klaar!  We zijn gevestigd in Losser in het prachtige Twente!

Altijd een geschikte oplossing!

Kienhuis levert uit voorraad diverse afmetingen golfplaten, maar ook damwandplaten. Daarnaast leveren we ook sandwichpanelen, dakbeplating, en dakleer aan. Bovendien zijn we sterk op het gebied van hout en staal. Zo treft u houten balken en planken aan. Ook treft u vonder planken aan. Deze zijn zowel nieuw als gebruikt.

Als het gaat om staal, kan Kienhuis met de eigen staallint zaagmachine balken op maat zagen. Zoals gezegd treft u bij Kienhuis alle soorten materialen op voorraad aan. Wij bieden een persoonlijke service en zijn goed bereikbaar. Daarnaast kunnen we ook uw bestelling op locatie laten bezorgen. 

Damwandplaten nieuw

Damwandplaten nieuw

Damwandplaten nieuw? Wij bieden een breed assortiment

Kienhuis levert uiteenlopende bouwmaterialen. Zo leveren we onder andere polyester dakgoten, hout en staal wordt geleverd. Wij doen dat voor verschillende toepassingen, maar bovenal werken wij met een grote voorraad. Daarom leveren wij snel en bieden wij keuze uit verschillende maten en kleuren. U krijgt bij ons een scherpe prijs evenals een goede kwaliteit van de bouwmaterialen.

Bij Kienhuis treft u een breed assortiment aan. Golfplaten, damwandplaten nieuw, sandwichpanelen, dakpanplaten, dakleer, stalen rabbatdelen en polycarbonaat zijn altijd leverbaar vanuit voorraad met verschillende maten, lengtes, kleur en diktes.

Ook op Marktplaats.nl staan onze laatste producten. Wilt u direct bekijken en bestellen? Klik dan op ‘bekijk producten’ in onze webshop.