Dakpanplaten Almelo

Welkom bij Kienhuis handelsonderneming. U heeft gezocht op Dakpanplaten Almelo. Dan bent u bij ons aan het goede adres aangekomen. Dakpanplaten in Almelo? Dan levert Kienhuis handelsonderneming in verschillende maten en kleuren de wandbeplating. Wij leveren als groothandel aan aannemers, bouwbedrijven maar ook particulieren. U kunt kiezen eerste en tweede keuze dakbeplating. Of u nu een nieuwe schuur wilt zetten of u wilt de huidige schuur renoveren.

U zoekt dakpanplaten in Almelo? Wij hebben dakbeplating in verschillende soorten. Bekijk de webshop of bel ons even. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken. Kortom, als het om dakbeplating gaat dan biedt Kienhuis handelsonderneming passende oplossingen. Wij zijn gevestigd in Losser gelegen in het fraaie Twente.

Dakpanplaten Almelo

Dakpanplaten Almelo

Over Kienhuis

Kienhuis handelsonderneming is in 1985 opgericht. Persoonlijke service, snel leveren, maatwerk en een groot assortiment maakt het bedrijf uniek. Het gaat vooral om bouwmaterialen. Zo levert Kienhuis uit voorraad diverse afmetingen golfplaten, damwandplaten, sandwichpanelen, dakbeplating, maar ook dakleer aan.

Daarnaast is Kienhuis sterk op het gebied van hout en staal. Zo treft u houten balken, houten planken, vonderplanken aan, zowel nieuw als gebruikt. Als het gaat om staal kan Kienhuis met de eigen staallintzaagmachine balken op maat zagen.

Bent u op zoek naar dak en wandbekleding, golfplaten, damwandplaten, sandwichpanelen, dakpanplaten, dakleer, bij Kienhuis treft u alle soorten op voorraad aan. Zoekt u polyester dakgoten of hout zoals houten balken, houten planken, gebruikt hout, tuinhout of plaatmateriaal. Wij bieden een persoonlijke service, zijn goed bereikbaar, maar kunnen ook uw bestelling op locatie laten bezorgen.

Dakpanplaten Almelo? Wij bieden een breed assortiment

Kienhuis levert bouwmaterialen zoals dakpanplaten. Ook polyester dakgoten, hout en staal wordt geleverd. Wij doen dat voor verschillende toepassingen, maar bovenal werken wij met een grote voorraad. Daarom leveren wij snel en bieden wij keuze uit verschillende maten en kleuren. U krijgt bij ons een scherpe prijs evenals een goede kwaliteit van de bouwmaterialen.

Zoekt u dakpanplaten in Almelo? Bij Kienhuis treft u een breed assortiment aan. Golfplaten, damwandplaten, sandwichpanelen, dakpanplaten, dakleer, stalen rabbatdelen, polycarbonaat zijn altijd leverbaar vanuit voorraad met verschillende maten, lengtes, kleur en diktes.

Dakpanplaten Almelo

Ook op Marktplaats.nl staan onze laatste producten. Wilt u direct bekijken en bestellen? Klik dan op ‘bekijk producten’ in onze webshop.