Dakleer onderlaag

Welkom bij Kienhuis handelsonderneming. U heeft gezocht op Dakleer onderlaag. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kienhuis levert uw benodigdheden in verschillende maten en kleuren. Wij leveren als groothandel aan aannemers, bouwbedrijven maar ook particulieren. U kunt kiezen uit een ruim assortiment voor scherpe prijzen.

Het voordeel van dakleer is dat u uw dak kunt voorzien van een waterdichte laag. Soms is het nodig om een onderlaag aan te brengen. Dankzij de dakleer onderlaag voorkomt u dat er scheurtjes in het dakleer ontstaan.

Bent u geïnteresseerd in een dakleer onderlaag? Bekijk de webshop of bel ons even. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken. Kortom, als het om bouwmaterialen gaat,  biedt Kienhuis passende oplossingen. Wij zijn gevestigd in Losser gelegen in het fraaie Twente.

Dakleer onderlaag

Dakleer ondergrond

Over Kienhuis

Kienhuis is in 1985 opgericht. Persoonlijke service, snel leveren, maatwerk en een groot assortiment maakt het bedrijf uniek. Het gaat vooral om bouwmaterialen. Zo levert Kienhuis uit voorraad diverse afmetingen golfplaten, maar ook damwandplaten. Daarnaast leveren we ook sandwichpanelen, dakbeplating, en dakleer aan.

Daarnaast is Kienhuis sterk op het gebied van hout en staal. Zo treft u houten balken en planken aan. Ook treft u vonder planken aan. Deze zijn zowel nieuw als gebruikt. Als het gaat om staal, kan Kienhuis met de eigen staallint zaagmachine balken op maat zagen.

Zoals gezegd treft u bij Kienhuis alle soorten materialen op voorraad aan. Wij bieden een persoonlijke service en zijn goed bereikbaar. Daarnaast kunnen we ook uw bestelling op locatie laten bezorgen. Al met al staan wij altijd voor u klaar!

Dakleer onderlaag? Wij bieden een breed assortiment

Kienhuis levert bouwmaterialen zoals dak en wandbekleding. Dakleer, hout en staal wordt geleverd. Wij doen dat voor verschillende toepassingen. Daarnaast werken wij met een grote voorraad. Daarom leveren wij snel en bieden wij keuze uit verschillende maten en kleuren. U krijgt bij ons een scherpe prijs evenals een goede kwaliteit van de bouwmaterialen.

Dakleer ondergrond

Ook op Marktplaats.nl staan onze laatste producten. Wilt u direct bekijken en bestellen?
Klik dan op ‘Bekijk producten’.