Dakbeplating Enschede

Welkom bij Kienhuis handelsonderneming. U heeft gezocht op dakbeplating Enschede. Dan bent u bij ons aan het goede adres aangekomen. Dakbeplating Enschede, dan levert Kienhuis handelsonderneming in verschillende maten en kleuren de dakbeplating. Wij leveren als groothandel aan aannemers, bouwbedrijven maar ook particulieren. U kunt kiezen eerste en tweede keuze dakbeplating. Of u nu een nieuwe schuur wilt zetten of u wilt de huidige schuur renoveren.

Dakbeplating Enschede? Wij hebben dakbeplating in verschillende soorten. Bekijk de webshop of bel ons even. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken. Kortom, als het om dakbeplating gaat dat biedt Kienhuis handelsonderneming passende oplossingen. Wij zijn gevestigd in Losser gelegen in het fraaie Twente.

Dakbeplating Enschede

Dakbeplating Enschede

Over Kienhuis

Kienhuis handelsonderneming is in 1985 opgericht. Persoonlijke service, snel leveren, maatwerk en een groot assortiment maakt het bedrijf uniek. Het gaat vooral om bouwmaterialen. Zo levert Kienhuis uit voorraad diverse afmetingen golfplaten, damwandplaten, sandwichpanelen, dakbeplating, maar ook dakleer aan.

Daarnaast is Kienhuis sterk op het gebied van hout en staal. Zo treft u houten balken, houten planken, vonderplanken aan, zowel nieuw als gebruikt. Als het gaat om staal kan Kienhuis met de eigen staallintzaagmachine balken op maat zagen.

Bent u op zoek naar dak en wandbekleding, golfplaten, damwandplaten, sandwichpanelen, dakpanplaten, dakleer, bij Kienhuis treft u alle soorten op voorraad aan. Zoekt u polyester dakgoten of hout zoals houten balken, houten planken, gebruikt hout, tuinhout of plaatmateriaal. Wij bieden een persoonlijke service, zijn goed bereikbaar, maar kunnen ook uw bestelling op locatie laten bezorgen.

Dakbeplating Enschede? wij bieden een breed assortiment

Kienhuis levert bouwmaterialen zoals dak en wandbekleding. Ook polyester dakgoten, hout en staal wordt geleverd. Wij doen dat voor verschillende toepassingen, maar bovenal werken wij met een grote voorraad. Daarom leveren wij snel en bieden wij keuze uit verschillende maten en kleuren. U krijgt bij ons een scherpe prijs evenals een goede kwaliteit van de bouwmaterialen.

Heeft u een plat dak of een schuin dak? Of zoekt u de juiste dakpan of een alternatief voor een rieten dak? Bij Kienhuis treft u een breed assortiment aan. Golfplaten, damwandplaten, sandwichpanelen, dakpanplaten, dakleer, stalen rabbatdelen, polycarbonaat zijn altijd leverbaar vanuit voorraad met verschillende maten, lengtes, kleur en diktes.

Dakbeplating Enschede

Ook op Marktplaats.nl staan onze laatste producten. Wilt u direct bekijken en bestellen? Klik dan op ‘bekijk producten’ in onze webshop.